Tag Archives: Bad Mouth

Fugazi / Bad Mouth Fugazi / лошо уста

http://www.youtube.com/watch?v=6v93ahBMBPo (correction: lyric for chorus should read… ‘(there’s) no movement’–there’s, as in, [there is no movement…]) MacedoniaProtests http://www.dw.de/macedonian-turmoil-approaches-new-peak/a-18452478

Fugazi / Bad Mouth

You can’t be what you were

So you better start being just what you are

You can’t be what you were

the time is now is running out is running out is running running running out

You can’t be what you were

So you better start living the life That you’re talking about

You can’t be what you were

(There’s) no movement, (there’s) no movement, (there’s) no movement In a bad mouth

It betrays a bad mind

(There’s) no movement, (there’s) no movement, (there’s) no movement In a bad mouth

It betrays a bad mind

(There’s) no movement, (there’s) no movement It betrays a bad mind (There’s) no movement, (there’s) no movement, (there’s) no movement In a bad mouth

It betrays a bad mind

You’re always talking talking talking talking talking shit now

but you will talk yourself down

You’re going down!

Fugazi / лошо уста

Вие не може да биде она што сте биле

Така да подобро да почне да се само она што ви се

Вие не може да биде она што сте биле

време е сега истекува истекува работи работи истекува

Вие не може да биде она што сте биле

Така да подобро да почне да живее животот што го зборуваме за

Вие не може да биде она што сте биле

( Нема ) нема движење, (има ) нема движење, (има ) нема движење Во лоша уста

Се издава лоша ум

( Нема ) нема движење, (има ) нема движење, (има ) нема движење Во лоша уста

Се издава лоша ум

( Нема ) нема движење, (има ) нема движење Се издава лоша ум ( Нема ) нема движење, (има ) нема движење, (има ) нема движење Во лоша уста

Се издава лоша ум

Ти си секогаш зборува зборува зборува зборува зборува срања сега

но ќе се зборува надолу

Ти си оди надолу!

Advertisement